14. novembrī uzsāksies Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes (LU SZF) studentu veidotā raidījuma Kivi 10. sezona.

 

Raidījums Kivi darbību sāka 2011. gada 2. novembrī un ir aizvadījis jau 9 sezonas. Šajā reizē sezona ilgs līdz pat mācību gada beigām – 2015. gada jūnijam, kas nozīmē, ka raidījumi neiznāks vien svētku brīvdienās.

 

Kopš vasaras sezonas kolektīvam ir pievienojušies septiņi 1. kursa studenti, kuri, kopš septembra apgūstot iemaņas filmēšanā, montāžā, gaismošanā, skaņošanā un intervēšanā, ir gatavi piedāvāt skatītājiem jaunus un interesantus sižetus.

 

Raidījums Kivi būs skatāms Latvijas Reģionu Televīzijā Re:TV katru piektdienu pulksten 16.15, kā arī YouTube kanālā “Raidījums Kivi”. Raidījuma ilgums ir 26 minūtes.

 

Jaunajā sezonā skatītājus turpinās uzrunāt iepriekšējās sezonas ekrāna pāris – Simona Ozoliņa un Raitis Bērziņš, kuri ne tikai ir raidījuma Kivi sejas, bet aktīvi piedalās raidījuma veidošanā, tā, piemēram, Raitis jaunajā sezonā būs arī galvenais redaktors. “Man tā ir liela atbildība un gods būt par Kivi galveno redaktoru,” atklāj Raitis, “mēs visi esam vienādi domājoši, kas mums noteikti ļaus veidot lieliskus stāstus jaunajā sezonā.”

 

Raidījuma producents Roberts Vīksne kopā ar tehnisko un radošo komandu - Raiti Bērziņu, Arkādiju Birjuku, Simonu Ozoliņu, Jāni Rodi, Simonu Rusku, Linardu Āboltiņu, Elizabeti Reičelu Puči, Lauru Ruskuli, Katrīnu Āboliņu, Kristiānu Sluģevicu, Edmundu Kanapecki un Kristiānu Lazdu – aktīvi strādās pie tā, lai LU SZF veidotais raidījums priecē, informē, saviļņo un iedvesmo tā skatītājus.

 

Raidījuma Kivi aktivitātes un jaunumi atrodami mājas lapā, kā arī sociālajos tīklos: Facebook, Twitter (@Kivi_TV), Draugiem.lv, Instagram.

 

Interesenti tiek aicināti uz raidījuma Kivi sezonas prezentāciju – 14. novembrī, plkst. 18.00 LU Sociālo zinātņu fakultātes J. Berlina auditorijā.

 

Dalīties