Pirmdien, 6. novembrī, plkst. 18:15 LU SZF 316. auditorijā Komunikācijas zinātnes un Politikas zinātnes maģistrantūras studenti vieslekcijā “Komunikācijas loma politikas veidošanā” tiksies ar Arti Kamparu - šobrīd uzņēmēju, tukumnieku, kaislīgu snovbordistu un autobraucēju.

Tomēr vairāk nekā 10 gadus Artis Kampars bija “Jaunās vienotības” ģenerālsekretārs, bijis arī Saeimas deputāts un Ekonomikas ministrs. Šobrīd politiku atstājis otrajā plānā, sakot, ka amatus publiskajā politikā vairs neieņems. Joprojām aktīvi seko līdzi notikumiem politiskajā arēnā kā detaļas pārzinošs vērotājs. Nenoliedzami atstājis “nospiedumu” Latvijas politikā gan kā politisko stratēģiju veidotājs, gan procesu organizators.

Tie, kas seko Arta Kampara Facebook un/vai Instagram kontam, būs ievērojuši, ka viņš ir arī fotogrāfiju un asprātīgu aforismu autors. Vai asprātība ar zināmu cinisma devu veidojusies politikas ietekmē? Par vismaz dažiem Kampara aforismiem, piemēram, “jo lielāks smagsvars politikā, jo grūtāk viņam piemeklēt piemērotu krēslu” vai “pelēks zvirbulis vislabāk var izcelties švītīgu pāvu pulciņa fonā” politikas kontekstā arī noteikti būs diskusijas.  

Lekcijā laipni aicināti piedalīties ne vien maģistrantūras studenti, bet gan visi interesenti.

Dalīties