5.jūnijā aktīvās atpūtas kompleksā “Ratnieki” Līgatnes pagastā norisinājās LU darbinieku sporta spēles, kurās jau otro gadu pēc kārtas LU SZF sevi pierādījuši kā labāko starp visām komandām, un ar ceļojošo čempionu kausu leposies vēl vienu gadu.
LU Sociālo zinātņu fakultātes komandu veidoja 7 dalībnieku sastāvs, tostarp arī LU SZF dekāns profesors Juris Rozenvalds, kurš bija viens no diviem fakultāšu dekāniem, kuri atbalstīja savu fakultāti un paši piedalījās LU Sporta spēlēs. Kopumā varēja piedalīties 10 dažādās sporta disciplīnās, mūsu komanda izcīnīja pārliecinošu uzvaru futbolā, strītbolā un virves vilkšanā. Lieliski rezultāti tika uzrādīti arī šaušanā, dambretē, volejbolā, kroketā, foto orientēšanās un jautrības stafetē, kurā pasniedzējs Didzis Bērziņš bija otrs ātrākais no visiem spēļu dalībniekiem. Izrādījās, ka LU SZF komandu pārstāv ļoti labi šāvēji – pasniedzēja Liene Bērziņa ir īsta snaipere, uzrādot lielisku sniegumu – 28 punkti no 30.  

LU SZF komandas futbola sastāvs

  LU SZF komandas kapteinis pasniedzējs Didzis Bērziņš apgalvo, ka „Visvairāk uzvarēt palīdzēja veiksme un komandas dalībnieku meistarība. Neraugoties uz to, ka dalībnieku skaita ziņā bijām viena no mazākajām komandām, veiksmīgi izdevās saplānot dalību dažādās aktivitātes un sadalīt spēkus, lai sasniegtu iespējami labāko galarezultātu. Nozīmīgs faktors noteikti bija arī tas, ka mēs bijām viena no divām komandām, kuras sastāvā startēja dekāns. Bez prof. J. Rozenvalda līdzdalības un aktivitātes diez vai izdotos izveidot komandu, nemaz nerunājot par uzvaru sacensībās.”   Pateicamies komandas kapteinim pasniedzējam Didzim Bērziņam par iniciatīvu un komandas nokomplektēšanu, kā arī izcilo meistarību jebkurā sporta veidā, profesoram Rozenvaldam par entuziasmu un dalību, LU HZF pārstāvim Gintam Kokinam par veiksmīgo startēšanu mūsu rindās un pozitīvo sadarbību, kā arī pārējiem komandas dalībniekiem, kuri izcīnīja šo godalgu! Tāpat vēlamies izteikt lielu pateicību LU Sporta spēļu organizatoriem par šādu iniciatīvu un visnotaļ lielisko pasākuma organizāciju. Arvien augošais dalībniekus skaits vislabāk liecina par pasākuma kvalitāti un organizatoru ieguldījumu.   Ceram, ka nākamgad SZF pārstāvēs lielāks dalībnieku skaits un izdosies nodrošināt visu sportiskāko fakultātes darbinieku piedalīšanos. Neraugoties uz to, ka esam uzvarējuši jau otro gadu pēc kārtas, mūsu gaiteņos var sastapt daudz sporta cienītāju un meistaru, kas savu prasmi LU sporta spēlēs pagaidām nav demonstrējuši. Ļoti ceram, ka tas notiks nākamgad!    

Bildes

Dalīties