Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultāti (LU SZF) 2014./2015. akadēmiskā gadā izlaidumā starp 300 absolventiem sumināti septiņi LU Fonda stipendiju laureāti.  

Foto: LU Fonda vēstnesis Aleksis Jarockis sveic Niku Aleksejevu, Jānis Buls

  LU Fonds sveic fakultātes absolventus – Niku Aleksejevu (Kristapa Morberga stipendija saņemta 2011.gadā), Ilzi Andžāni ar izcilību (Kristaps Morbergs, 2014), Elīnu Švernu (Kristaps Morbergs, 2012), Ievu Krekovsku (Andreja Pildegoviča stipendija, 2014), Kristu Puriņu (Nippona fonda stipendija, 2014), Līgu Raģeli (stipendija „Ceļamaize”, 2012) un Annu Treiloni (M.M.V.Petkevičs stipendija, 2012).   LU Fonda izpilddirektore Laila Kundziņa-Zvejniece norādīja, ka LU Fonds lepojas un no sirds sveic absolventus un LU Fonda stipendiātus, jo īpaši uzsverot lielo atbildību, kādu izjūt stipendiāti mecenātu priekšā, par ko liecina gan stipendiātu saņemtie izcilības diplomi, gan augsta stipendiātu kopējā vidējā svērtā atzīme. „Novēlu absolventiem veiksmi un radošu piepildījumu tālākajā ceļā. Jūs kā LU absolventi esat garants Latvijas nākotnei!” tā fonda vadītāja.   LU SZF Maģistrantūras programmas „Diplomātija” absolvente Ieva Krekovska par savu izvēli stāsta: „Starptautiskā politika un drošības politika ir tā joma, kas mani tiešām aizrauj. Izvēloties diplomātijas studijas, ieguvu padziļinātas zināšanas ne tikai starptautiskās un drošības politikas jautājumos, bet arī atklāju citus būtiskus diplomātijas aspektus.” Kā vienu no vērtīgākajām pieredzēm un pamudinājumu darboties tieši šajā lauciņā absolvente uzskata praksi ASV vēstniecībā Rīgā. Šobrīd Ieva strādā Aizsardzības ministrijā un nodarbojas tieši ar tiem jautājumiem, kuros viņa ir specializējusies. Topošajiem jaunajiem diplomātiem un stipendiātiem absolvente novēl nepazaudēt ticību saviem spēkiem un sekot saviem sapņiem. „Vienmēr atcerieties: „Dream big!” Jo viss ir iespējams!” saka stipendiāte.    LU Fonda vārdā stipendiātus izlaidumos sveica fonda vēstnesis - bijušais stipendiāts, Finanšu ministrijas Komunikācijas nodaļas vadītājs Aleksis Jarockis.  

Foto: LU Fonda vēstnesis Aleksis Jarockis Komunikācijas zinātnes bakalauru izlaidumā, Jānis Buls

  Vairāk LU Fonda stipendiātu stāstu atradīsiet Fonda mājas lapas sadaļā Stipendiāti.   Pieteikšanās LU Fonda stipendijām 2015./2016. akadēmiskajam gadam sāksies augusta otrajā pusē. Sekojiet līdzi informācijai www.fonds.lv un www.facebook.com/LUFonds.   Par LU Fondu Nodibinājums Latvijas Universitātes Fonds darbojas kopš 2004.gada un ir respektabla filantropijas organizācija, kura rūpējas par izciliem, centīgiem studentiem, maģistrantiem, doktorantiem, pedagogiem, zinātniekiem, kā arī atbalsta izcilus izglītības, zinātnes un kultūras darbiniekus un projektus sadarbībā ar izglītību atbalstošiem mecenātiem un partneriem.
Vairāk:
www.fonds.lv un www.facebook.com/LUFonds.  

Dalīties