Ceturtdien, 13.novembrī, Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes (LU SZF) Berlina auditorijā plkst. 16:10 Eiropas Savienības (ES) Augstā pārstāve ārpolitikas un drošības politikas jautājumos un Eiropas Komisijas viceprezidente Federika Mogerīni (Federica Mogherini) lasja lekciju par ārpolitikas aktualitātēm.
2014.gada 13.novembrī F. Mogerīni ieradās vizītē Latvijā, kuras ietvaros tika organizētas tikšanās ar Latvijas valsts prezidentu Andri Bērziņu, Ministru prezidenti Laimdotu Straujumu un ārlietu ministru Edgaru Rinkēviču, kā arī lekcija LU Sociālo zinātņu fakultātē. Vizītes laikā tika pārrunāti aktuālie ārpolitikas un drošības politikas jautājumi, kā arī sadarbība ar Eiropas Ārējās darbības dienestu laikā, kad Latvija ir ES Padomes prezidentūras valsts.
LU Sociālo zinātņu fakultāte regulāri uzņem gan Latvijas, gan ārvalstu politiķus un viedokļu līderus ar savām lekcijām, lai politikas zinātņu studentiem sniegtu padziļinātāku ieskatu politikas aktualitātēs. Tādā veidā LU SZF saviem studentiem spēj nodrošināt jaunāko informāciju par notikumiem politikā no Latvijā un Eiropā vadošām amatpersonām.   Foto no lekcijas            

Dalīties