Labas ziņas visiem, kam vasaras atpūta ir uzvedinājusi domas par studijām. Vēl viss nav  nokavēts! Latvijas Universitātes (LU) Sociālo zinātņu fakultātē (SZF) no 20. līdz 29.augustam studētgribētāji varēs pieteikties maksas studijām piecās bakalaura un septiņās maģistra studiju programmās.

 

Gaidīsim LU reflektantus ierodamies klātienē fakultātē Lauvas ielā 4 (bij. Lomonosova ielā 1 A), līdzi ņemot visus nepieciešamos dokumentus (vidējo izglītību apliecinošs dokuments, nepieciešamo centralizēto eksāmenu sertifikāti, personu apliecinošs dokuments, priekšrocību apliecinošs dokuments un reģistrācijas maksa 30 EUR). Ja kādos no uzņemšanā uzrādītajiem dokumentiem ir cits personas uzvārds (vārds) nekā personas pasē, tad jāuzrāda arī dokuments, kas apliecina uzvārda (vārda) maiņu, piemēram, laulības apliecība.

 

Pieteikties studijām aicināti arī tie reflektanti, kuri uzņemšanā jūlijā izturēja konkursu un ieguva studiju vietu, bet dažādu iemeslu dēļ studiju līgumu tā arī nav noslēguši. Pat ja kārotajā studiju programmā pašlaik vairs nav pieejamas budžeta vietas, aicinām izvērtēt iespēju uzsākt studijas jau tagad par maksu, būt čakliem un modriem, jo studiju programmās pastāv rotācija, kas nozīmē, ja studentam ir pietiekami labas sekmes, jau nākamajā studiju kursā iespējams iegūt valsts finansētu budžeta vietu.

   

LU Sociālo zinātņu fakultāte (SZF) piedāvā uzsākt studijas

 

piecās pamatstudiju jeb bakalaura programmās:

 

    Komunikācijas zinātnē;

    Politikas zinātnē;

    Eiropas integrācijā un globālajā attīstībā (studijas - angļu valodā);

    Informācijas pārvaldībā;

    Socioloģijā.

 

Sešās augstākā līmeņa jeb maģistru studiju programmās:

 

    bibliotēkzinātnes un informācijas

    komunikācijas zinātnes;

    diplomātijas;

    politikas zinātnes;

    socioloģijas;

    sociālais darbs.

   

Izvēle studēt  Latvijas Universitātē (LU) nozīmē iegūt izcilu un darba devēju vidū augsti novērtētu izglītību, attīstīt sevi un iegūt elastību darba tirgū, kas ļaus veiksmīgi darboties visdažādākajās jomās. 93% LU absolventu iegūst darbu tūlīt pēc studiju beigšanas, turklāt 96% strādā labi atalgotu un interesantu darbu jau gada laikā pēc studijām.

 

Vēl tuvāk ar visām studiju programmām aicinām iepazīties  SZF lapā  vai LU specializētajā uzņemšanas mājaslapā.

Dalīties