Sestdien, 26.oktobrī, Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes Informācijas un bibliotēku studiju nodaļā mācības sekmīgi noslēdza neformālās izglītības mācību programmas „Digitālās prasmes darba vajadzībām” dalībnieki.

Mācību programma tika realizēta, pamatojoties uz 2019. gada 24. maijā noslēgto sadarbības līgumu Nr.6.-2.3.3/40 starp Valsts izglītības attīstības aģentūru un Latvijas Universitāti Eiropas Sociālā fonda projekta Nr. 8.4.1.0/16/I/001 “Nodarbināto personu profesionālās kompetences pilnveide” 4. kārtas ietvaros.

Mācību programmas dalībnieki apguva mūsdienu tehnoloģiju piedāvāto iespēju pamatus, kas noder gan darbā, gan personīgajā dzīvē. 48 stundu neformālās izglītības programma tika realizēta klātienē un tālmācībā. Praktiskas klātienes nodarbības un vērtīgus mācību materiālus programmas klausītājiem nodrošināja pasniedzēji Daina Pakalna, Baiba Holma, Liene Viļuma un Ansis Markauss.

Kursu klausītāji noslēdza mācības ar organizētu konferenci "Digi ES". Četrpadsmit kursu klausītāji prezentēja patstāvīgi izstrādātos pētījumus par digitālajām tehnoloģijām, to priekšrocībām un riskiem. Tika izstrādāta arī konferences mājaslapa un rakstu krājums. 

Noslēgumā visi kursu klausītāji saņēma apliecības par programmas apguvi. 

Dalīties