Socioloģijas sekcija ir plānota 2022. gada 4. martā, Zoom formātā. Sekcijas darba valoda plānota latviešu valodā, taču ir iespējams prezentēt arī angļu valodā. Kopsavilkumi tiks apkopoti un ievietoti D-Space, kas ļauj tos indeksēt Google meklēšanā un atrast citiem ieinteresētiem lietotājiem, kā arī norādīt projektu atskaitēs.

Aicināti piedalīties visi aktīvi pētošie sociologi! Šī ir retā iespēja sapulcēties kolēģiem no dažādām augstskolām un pētījumu institūtiem, un iepazīstināt interesentus ar savu jaunāko pētījumu rezultātiem dažādu jautājumu izpētē socioloģijā Latvijā.

Sociālās labklājības un sociālā darba sekcija ir plānota 2022. gada 25. martā, Zoom formātā. Sekcijas darbs noritēs latviešu valodā. Kopsavilkumi tiks apkopoti un ievietoti D-Space, kas ļauj tos indeksēt Google meklēšanā un atrast citiem ieinteresētiem lietotājiem, kā arī norādīt projektu atskaitēs.

Sociālais darbs ir jauna profesija Latvijā un pētījumu sociālās labklājības jomā un sevišķi sociālajā darbā ir maz. Tomēr tieši pētniecība ir viens no “trīs vaļiem”, kas balsta profesijas attīstību, līdzās teorijai un praktiskajai pieredzei. Tādēļ aicinām gan pieredzējušus, gan jaunos un topošos pētniekus, kā arī nozares profesionāļus, kuru prakse ietver pētniecības elementus, piedalīties ar referātiem.

Dalīties