28. aprīlī no 17:00 līdz 18:00 Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātē (LU SZF), Rīgā, Lauvas ielā 4, J. Berlina auditorijā notika Atvērto durvju diena par LU SZF maģistra studiju programmām. Pasākumu bija iespējams vērot arī Facebook tiešraidē. Paldies visiem prezentētājiem par saistošajiem stāstījumiem, kā arī atnākušajiem interesentiem un tiem, kas vēroja pasākuma tiešraidi tiešsaistē.

Latvijas Nacionālā arhīva direktora vietnieks nacionālā dokumentārā mantojuma uzkrāšanas, arhīva attīstības un starptautisko sakaru jautājumos Gatis Karlsons savā prezentācijā meklēja atbildes uz jautājumu: ‘’Vai mūsu dzīve ir atkarīga no dokumentiem?”. LU SZF profesore, vadošā pētniece Vita Zelče  informēja, kāpēc izvēlēties studēt maģistrantūrā, kā arī stāstīja par medijiem un komunikāciju. LU SZF dekāna, LU profesora Jāņa Ikstena prezentācijas tēma bija “Politologu maģistrantūras jaukumi”, savukārt LU SZF asociētā profesore, vadošā pētniece Baiba Bela informēja “Kādā sabiedrībā vēlamies dzīvot? Ieguvumi, studējot socioloģiju”. Pieredzē un zināšanās par to, kāpēc studēt diplomātiju, dalījās LU SZF asoc. prof. Toms Rostoks. Pasākuma noslēgumā LU SZF lektors Artūrs Pokšāns iepazīstināja ar tēmu “Paškritika kā dzīvesveids: antropoloģija kā viscilvēciskākā no zinātnēm”.

Šeit varat iepazīties ar prezentācijām:

Latvijas Nacionālā arhīva direktora vietnieks nacionālā dokumentārā mantojuma uzkrāšanas, arhīva attīstības un starptautisko sakaru jautājumos Gatis Karlsons  - “Vai mūsu dzīve ir atkarīga no dokumentiem?”

LU SZF profesore, vadošā pētniece Vita Zelče  - “Kāpēc maģistrantūra? Mediji un komunikācija"

LU SZF asociētā profesore, vadošā pētniece Baiba Bela - “Kādā sabiedrībā vēlamies dzīvot? Ieguvumi, studējot socioloģiju”

LU SZF lektors Artūrs Pokšāns  - “Paškritika kā dzīvesveids: antropoloģija kā viscilvēciskākā no zinātnēm”

Dalīties