Laipni aicinām piedalīties Latvijas Universitātes, ADA universitātes un Azerbaidžānas vēstniecības Latvijā organizētā konferencē “Latvijas-Azerbaidžānas attiecības: no pagātnes tagadnē nākotnei”. Konferences mērķis ir apspriest abu valstu sadarbības dažādas dimensijas- sākot ar ekonomiskajiem sakariem līdz pat izglītības un kultūras sadarbības dažādiem formātiem. Ņemot vērā akadēmisko sadarbību starp Latvijas Universitāti un ADA universitāti Azerbaidžānā, tai skaitā, studentu mobilitāti Erasmus un citu programmu ietvaros, konferencē tiks skatīti kopējie saskaras punkti un tālākās bilaterālās un multilaterālās sadarbības iespējas.

Konferencē piedalīsies augsta līmeņa runātāji no Latvijas un Azerbaidžānas. To vidū Latvijas pusi pārstāvēs Satiksmes ministrijas Parlamentārais sekretārs Kaspars Gerhards, kādreizējais Valsts Prezidents Valdis Zatlers, prorektore prof. Ina Druviete Latvijas Fiskālās disciplīnas padomes priekšsēdētāja un EK viceprezidenta Valda Dombrovska padomniece, LU domnīcas LV PEAK direktore prof. Inna Šteinbuka, Dr. Artis Pabriks un daudzi citi. Azerbaidžānas pārstāvju vidū ir ADA universitātes prorektori Dr.Fariz Ismailzade un Dr. Elkin Nurmammadov, kā arī tiks Azerbaidžānas parlamenta un vadošās domnīcas “Air Center” pārstāvji. Konferenci atklās LU rektors prof. Indriķis Muižnieks.

Konference notiks 17. maijā Latvijas Universitātes Mazajā aulā plkst. 9.00-13.15. Aicināti piedalīties visi interesenti. Papildus informācija pieejama rakstot uz e-pastu konferences koordinatoram Reinim Zonenbergam - zonenbergs2@gmail.com.

Dalīties