No 12. līdz 13. jūnijam LU Sociālo zinātņu fakultātē savus bakalaura darbus aizstāvēja nākamie un esošie žurnālisti, reklāmisti, sabiedrisko attiecību speciālisti un citi komunikācijas nozares speciālisti - Komunikācijas zinātnes nodaļas studenti.

Kopumā tika uzklausīts 61 bakalaura grāda pretendents un, kas ļoti iepriecinoši, - visi darbi tika arī sekmīgi aizstāvēti. No tiem septiņi darbi tika novērtēti ar augstāko – izcili – vērtējumu, bet desmit darbi saņēmuši teicamu vērtējumu.

Studenti savus darbus bija izstrādājuši par dažādām komunikācijas jomām, tostarp, par sociāli un politiski nozīmīgām tēmām.  Tikuši veikti kultūras komunikācijas un popkultūras fenomenu izpētei veltīti pētījumi, kā arī izstrādāti bakalaura darbi, kas fokusējās uz komerckomunikācijas analīzi – zīmolu komunikāciju sociālajos medijos, uzņēmumu korporatīvo komunikāciju, kā arī apskatītas daudzas citas aktuālas tēmas.

Šī bakalauru darbu aizstāvēšana bija atšķirīga ar to, ka pirmo reizi bakalaura darbu prezentācijas uzklausīja un savu artavu vērtēšanā ieguldīja arī darba devēju pārstāvji - AS Sadales tīkls komunikācijas direktore Gunta Līne, SIA Komunikācijas aģentūra Cilvēku un procesu vadītāja Zane Vītola, LVRTC Korporatīvās komunikācijas vadītāja Vineta Sprugaine, Latvijas Radio Ziņu dienesta galvenais redaktors Kārlis Dagilis un IREX Baltic Media Literacy Program vadītājs Kaspars Rūklis. Darba devējiem, gūstot vērtīgas atziņas, šī bija lieliska iespēja iepazīties ar studentiem un viņu veiktajiem darbiem, savukārt studentiem tā deva iespēju saņemt vērtējumu par savu veikumu ne tikai no fakultātes mācībspēkiem, bet arī no jomas profesionāļiem.

Vēlam mūsu absolventiem profesionālu izaugsmi un veiksmīgu karjeru! Lai viss izdodas! Un ticam – tā arī būs!

Dalīties