3. jūlijā tiešsaistē notika 81. Latvijas Universitātes starptautiskās zinātniskās konferences Komunikācijas zinātnes sekcija, kurā tika prezentēti 13 ziņojumi. Ar tiem ir iespējams iepazīties arī sekcijas norises videoierakstā.

Ziņojumu autori – LU Sociālo zinātņu fakultātes Komunikācijas studiju nodaļas mācībspēki Laura Ardava-Āboliņa, Inga Latkovska, Klinta Ločmele un Vita Zelče, kā arī nodaļas mācībspēki, kuri vienlaikus ir doktora zinātniskā grāda pretendenti, – Anastasija Tetarenko-Supe un Velta Skolmeistere. Konferencē savus pētījumus prezentēja arī maģistra studiju programmas “Komunikācijas zinātne” šā gada absolventi – Aija Cepliša, Džeina Kusiņa, Guntis Meisters, Aloiza Meldere, Silvija Rudzika, Marks Skujiņš un maģistra studiju programmas “Bibliotēkzinātne un informācija” absolvents – Tālivalds Kronbergs. Sekciju darbu vadīja prof. Vita Zelče un asoc. prof. Marita Zitmane.

81. LU starptautiskās zinātniskās konferences Komunikācijas zinātnes sekcijā izskanējušos ziņojumus zinātnisku rakstu formātā plānots apkopot krājumā “Media and Society. 2023”.

Ar Komunikācijas zinātnes sekcijas videoierakstu iespējams iepazīties šeit.

Video skatāms arī LU SZF Youtube kontā.

Dalīties